İstanbul'da Dehşet! Çöp Konteynerinde Parçalanmış Ceset Bulundu

İstanbul Pendik'te 4 ayrı çöp konteynerinde 16 parçaya bölünmüş erkek cesedi bulundu. İncelemede ölen kişinin Nihat Salih, olduğu öğrenildi.

İstanbul Pendik'te çöpte plastik malzeme toplayan bir kadın iki kol ve iki bacak bulunca polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

BAŞKA KONTEYNERDE DE KANLI BATTANİYE BULUNDU

Olay yerine giden polis ekipleri çöp konteynerinde inceleme başlatırken, 100 metre yakınında bulunan başka bir konteyner de de kanlı battaniyeyi buldu.

59706-2.jpg

MAHALLEDE ONLARCA KONTEYNER DA ARANDI

Olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri mahallede bulunan onlarca konteynerde arama yaptı. Cesedin diğer parçalarına da ulaşıldı.

59706-3.jpg

KAFA DERİSİ YÜZÜLMÜŞ

Yapılan incelemede bulunan kafa derisinin yüzüldüğü ortaya çıktı. Bir bacağında ise platin olduğu öğrenildi. Çok sayıda parçaya ayrılmış cesedin parçaları Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

59706-1.jpg

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemede öldürülen kişinin kimliği de kısa sürede belirlendi. Ölen kişinin 80 yaşındaki Nihat Salih olduğu ortaya çıktı.

nihatsalih.jpeg

Salih'e ait olduğu ortaya çıkan ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsi ve kimlik belirleme işlemlerinin ardından cenazesi ailesine teslim edilecek.