İstanbul'da 'Daltonlar' operasyonu

İstanbul ve Kırıkkale’de işyeri ve otele silahlı saldırı gerçekleştirdikleri iddiasıyla aranan 6 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Öte yandan saldırı anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Başakşehir ilçesi OSB Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyeri ile Kırıkkale’de bir otele silahlı saldırı düzenleyen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırıların çalıntı motosiklet ile yapıldığını belirledi.

whatsapp-image-2024-06-01-at-13-51-36-1.jpeg

Çalışmalarını derinleştiren İstanbul Organize polisi, motosikleti kullanan kişinin E.B, silah kullanan kişinin ise E.S olduğunu belirledi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şüphelilerin bulunduğu yerlere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

MOTOSİKLETLİ SALDIRGANLAR 'DALTONLAR' ÇIKTI

Polis baskınında “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, 6136 SKM ve Tehdit” suçlarına karıştıkları tespit edilen ‘Daltonlar’ çetesi elemanı olan 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 2 otomatik tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

whatsapp-image-2024-06-01-at-13-51-37.jpeg

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, saldırganların gerçekleştirdiği silahlı eylemlerin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Etiketler :