İstanbul'da Akıllara Durgunluk Veren Olay: Beynimden Bunlar Çıktı Dedi, Savcılığa Koştu!

İstanbul'da Akıllara Durgunluk Veren Olay: Beynimden Bunlar Çıktı Dedi, Savcılığa Koştu!
İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Küçükken geçirdiği kaza sonrası oluşan yanık izleri için estetik amliyat olmaya karar veren ve 6 yıl boyunca sayısız ameliyat geçiren genç adamın beyninden küçük elektrotlar ve metal klipsler çıktı. Genç adam, ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan şikayetçi oldu.

35 yaşındaki O.Ö., küçük yaşta bir kaza geçirdi. Kaza sonrası genç adamın vücudunun yüzünde ve çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Genç, ailesinden gördüğü baskıyla geçtiğimiz yıl estetik ameliyat olmaya karar verdi. Bunun için 2017 yılı Ocak ayından itibaren İstanbul Etiler'deki özel bir hastanede tedavi olmaya başlayan genç adam, yaklaşık 6 yıl boyunca sayısız ameliyat oldu.

Beyninden çıkanlar doktorları da şoke etti

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; her ameliyatından sonra büyük bir acı ve ıstırap yaşayan O.Ö., geçtiğimiz günlerde yaşadığı ağrılar nedeniyle İstanbul Ataşehir'deki bir hastaneye başvurdu. İddiaya göre acilen beyin MR görüntüsü çekilen O.Ö.'nün kafatasında pirinç büyüklüğünde küçük elektrolar ve metal klipsler tespit edildi.

Doktorlar tarafından durum gence bildirildiğinde ise O.Ö. büyük bir şok yaşadı. Yine iddiaya göre mağdur genç, beynindeki elektrotlardan habersizdi.

Şikayetçi oldu

Yaşadıkları sonrası MR görüntüleriyle savcılığa başvuran O.Ö., elektrotları beynine kendisinden habersiz takan ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan şikayetçi oldu. Genç adam dilekçesinde çektiği acılar nedeniyle ameliyat olduğu hastane dışında başka bir hastaneye başvurduğunda bu durumu öğrendiğini ve kendisinden habersiz takılan elektrotların büyük bir acı çekmesine neden olduğunu ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :