Istakozdan Sonra Maldivler! Eski AKP Milletvekili Hüseyin Filiz'in Tatili Sosyal Medyayı Salladı

Istakozdan Sonra Maldivler! Eski AKP Milletvekili Hüseyin Filiz'in Tatili Sosyal Medyayı Salladı
AKP'lilerin lüks yaşamları tepki çekiyor. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımının ardından AKP'nin eski vekili ve 31 Mart'ta Çankırı adayı Hüseyin Filiz'den Maldivler paylaşımı geldi.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın parti içinde krize neden olan ‘Monaco’da ıstakoz’ paylaşımının ardından eski AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in tatile gittiği Maldivler’den paylaşımı da gündem oldu.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozu paylaşmasının ardından bir paylaşım da AKP'nin eski vekili Hüseyin Filiz'den geldi. Filiz'in bayram tatilinde Maldivler'e gitmesi sosyal medyada tepki çekti.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Monaco Yat Kulübü’nde ıstakoz ziyafeti AKP'yi karışırken AKP eski Milletvekili ve Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler paylaşımı da gündeme oturdu.

Filiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Maldivler güzel ama torunlarla başka güzel. Torunlarım Hüseyin, Ömer, Hülya Minel ve Alisa" açıklamasında bulunurken, AKP'li isimlerin lüks yaşamına tepki üstüne tepki geldi.

huseyin-filiz-maldivler1.jpg

BİR ÖNCEKİ PAYLAŞIMI: AÇLIK VE YOKLUKLA İMTİHAN

Filiz'in tatil fotoğrafından önce sosyal medyadaki son paylaşımı ise "Kadir Gecesi" olmuştu. Filiz paylaşımında, "Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin; Gazze, Suriye, Doğu Türkistan ve Yemen’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm, açlık, yokluk ve sürgünlük ile imtihan olan tüm insanların kurtuluşuna ve #İslamAlemi'nin dirilişine vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

huseyin-filiz-maldivler.jpg

ÇANKIRI ADAYIYDI

Hüseyin Filiz, 31 Mart’ta Çankırı’da AKP'nin adayıydı.
MHP’li rakibi, Filiz’in iki katı kadar oy alarak, başkan seçildi.
Sosyal medyada "Belediyeyi MHP’ye kaptıran Filiz, üzüntüsünü gidermek ve teselli bulmak için Maldivler’e gitmiş olabilir" yorumları yapıldı.

huseyin-filiz6.jpg

YORUMLARI KAPATTI

3 dönem AK Partili Milletvekiliği yapmış Hüseyin Filiz, Maldivler tatilinden paylaştığı gönderinin mentionlarını gelen tepkiler üzerine kapattı.

Etiketler :