Israrla takip etti: Eski kız arkadaşına dehşeti yaşattı

Israrla takip etti: Eski kız arkadaşına dehşeti yaşattı
20 yaşındaki Y.T. isimli kadın bugün evden çıkıp işyerine gittiği sırada eski erkek arkadaşı Muhammed Can Kardan’ın saldırısına uğradı. Saldırgan elindeki içi kezzap dolu şişeyi kasının başından aşağı döktü. Hastaneye kaldırılan kadının yüzünde yanıklar oluştu. Saldırgan ise firar.

Olay Küçükçekmece’de yaşandı. Y.T. isimli kadın iş yerine giderken dehşeti yaşadı.

Emniyete verdiği ifadesinde saldırgan Muhammed Can Kardan’ın eski erkek arkadaşı olduğunu söyleyen Teker, “Kendisinin uyuşturucu kullandığını ve cezaevine girdiğini öğrendikten sonra ayrıldım. Ben kendisinden ayrıldıktan sonra defalarca iş yerime geldi. Sürekli önümü kesti. Ben ailemden çekindiğim için kimseye bir şey söylemedim. Bu süreçte aileme haber yollayarak beni istemeye geleceklerini söylediler. Ne ailem, ne ben bunu kabul etmedik” dedi.

Bugün işe gitmek için evden çıktığını aktaran Teker, “Evden yaklaşık 400 500 metre uzaklaşmıştım. Arkamdan iki kişinin geldiğini hissettim. Arkamı dönmemle Muhammet isimli şahsın elindeki kovanın içindeki kimyasal olduğunu düşündüğüm şeyi kafamdan aşağı dökmesi bir oldu. Eğer başında eşarp olmasaydı, giydiğim manto kalın olmasaydı tüm vücudum tamamen yanacaktı. ‘Ne yapıyorsun sen?’ dedikten sonra kova elinden düştü. Belinde bulunan silahı çekerek bana doğrulttu. Karnına doğru tetiğe bastı. Ancak silah ateş almadı. Kendisinden şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüphelinin emniyet birimleri tarafından arandığı öğrenildi.

kezzap-saldiri.jpeg

Etiketler :