İsrail'le Ticaret Sürdü, Bilal Erdoğan Filistin'e Destek Mitinginde Konuştu! Sermaye Sahipleri Ayağını Denk Alsın

İstanbul'da TÜGVA'nın öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" etkinliğinde, Bilal Erdoğan bir konuşma yaptı. Erdoğan "Filistin davası sürdüğü müddetçe hayatlarında boykota yer açacaklarını vurguladı" sermaye sahiplerini hedef aldı.

Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu tarafından Galata Köprüsü'nde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" etkinliğinde Bilal Erdoğan bir konuşma yaptı.

Bilal Erdoğan "Filistin davası sürdüğü müddetçe hayatlarında boykota yer açacaklarını vurguladı.
Erdoğan, "Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar. Söz veriyor muyuz? Bizler en büyük silahımız duamızla, başkaları uyanırken sabahları uyanacağımıza ve en büyük silahımız duamızı kuşanıp zulmetten aydınlığa çıkmak için dua edeceğimize söz veriyoruz. O zaman inşallah bu mücadelemizi dualarımızla taçlandıracağız" ifadelerini kullandı.

filistin.jpg

İSRAİL'E 272 GEMİ GİTTİ

Gazeteci Metin Cihan, Gazze saldırısı sonrası Türkiye'den İsrail'e 272 gemi malzeme gittiğini ortaya çıkarmıştı.

Türkiye İsrail'e dünya genelinde en çok ihracat yapan üçüncü ülke konumunda. İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonrası Starbucks ve Burger King müşterileri hedef olmuştu.

Serbest gazeteci Metin Cihan, dünya çapında gemi trafiğine yer veren marinetraffic'te kayıtlı veriler doğrultusunda, Türkiye'den İsrail'e malzeme taşıyan gemileri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Etiketler :