İsmail Saymaz: Biz Bal TV'den, Tereyağı TV'den, Muska TV'den ve Bade TV'den daha mı tehlikeliyiz?

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'nin 11'inci kez yaptığı Kablo TV başvurusunun reddedilmesine ilişkin, "Bizi Bal TV'den, Tereyağı TV'den, Muska TV'den ve Bade TV'den daha mı tehlikeli görüyorsunuz? Daha mı riskliyiz biz? Badecilerin kanallarından daha mı tehlikeliyiz?" diye sordu.

Gazeteci ve Halk TV Programcısı İsmail Saymaz, Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'ne konuk oldu. Programda Halk TV'nin 11'inci kez reddedilen Kablo TV başvurusuna dair konuşan Saymaz, "RTÜK Başkanı, bizimle ilgili dilimizin sürçtüğü hususlarda ve Kablo TV başvurma konusunda çok hassas. Niye vermiyorsun Kablo TV'yi? Daha geçen gün yeni kurulan kanala verdiniz. Tarikat kanallarına veriyorsunuz. Bize niye vermiyorsunuz? Halk TV'nin Kablo TV'sini neden vermiyorsunuz?" diye konuştu. 

Saymaz şöyle devam etti: 

"Bizi Bal TV'den, Tereyağ TV'den, okunmuş Muska TV'den, bizi Bade TV'den daha mı tehlikeli görüyorsunuz? Daha mı riskliyiz biz? Badecilerin kanallarından daha mı tehlikeliyiz? Siz Adnan Hoca'nın kanalına kablo TV verdiniz, sonra terör örgütü diye bastınız kanalı. Bunun yığınla örnekleri var ama Halk TV'ye vermiyorsunuz. Ebubekir Şahin politik kin ile hareket ediyor."