İmamoğlu'nu hedef aldı: Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun

İmamoğlu'nu hedef aldı: Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'nu eleştirerek, "Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet diyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden İmamoğlu'nu eleştirerek, "Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet diyorlar. Ne diyorlar, doğum yapmış, çocuğu 4 yaşına kadar olan annelere otobüsler bedava, sonra geçliğe şu yaşına kadar otobüsler bedava. Sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ardahan mitinginde konuştu.  Erdoğan 65 yaş üstüne sağlanan ücretsiz ulaşım hakkına ilişkin, “Biz 65 yaş üstüne bedava yaptık. 65 yaş üstündeki vatandaşım elden ayaktan neredeyse kesiliyor. Onlar bedava kullanıyorlar. Ve bunlar sırtında küfe yok” dedi.

Tanzim satışlarla fiyatların yüzde 50 düştüğünü söyleyen Erdoğan, "Fiyatlar yerine gelirse biz sahadan çekileceğiz, yerine gelmezse farklı adımlar atacağız" dedi.

Erdoğan'dan satır başları şöyle:

Ülkemizin çukur terörüyle esir alınmak istendiği o zorlu günlerde siz ‘istikrar’ dediniz. Ardahan’dan çok daha güçlü bir destek bekliyorum. Ardahan’dan tüm bölgelere örnek olacak rekor düzeyde oy bekliyorum.

Ardahan istikrar ve güven ortamının değerini çok iyi bilir. Barış olmadan huzur olmaz, birlik olmadan dirlik olmaz. Dayanışma olmadan refah olmaz. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı birlik siyasetidir.

Türkiye’nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların, sürekli farklılıklarımızı kaşıması asla tesadüf değildir. Ülkemiz kavgalar yüzünden ciddi bedeller ödedi.

En basit ihtiyaç maddelerinin aranıp bulunmadığı zamanlar yaşanmıştı. Kim vardı iktidarda CHP. Bay Kemal'in izinden gittiği kişiler vardı. Burada bulunanlar yağ, benzin, gaz kuyruklarını hatırlarlar. En basit ihtiyaç maddelerinin aranıp bulunamadığı zamanlarda iktidarda CHP vardı. Bu kuyruklar varlık kuyruğu. Tanzim satışlarla fiyatlar bir anda düştü, daha da düşüyor. Fiyatlar yerine gelirse sahadan çekiliriz. Fiyatlar böyle devam ederse farklı adımlar atarız. Benim vatandaşlarım simsarların elinden alındı. Fiyatlar tanzim satışlarda yüzde 50 düştü, daha da düşüyor. Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız. Fiyatlar yerine gelirse biz sahadan çekileceğiz, yerine gelmezse farklı adımlar atacağız.

Makarnacı, kömürcü diyerek aşağılayan bu CHP zihniyeti bir de çıkmışlar utanmadan Türkiye'de sosyal devlet bitti diyor. Ufukta seçim sandığını görünce sosyal devlet diyorlar. Ne diyorlar, doğum yapmış, çocuğu 4 yaşına kadar olan annelere otobüsler bedava, sonra geçliğe şu yaşına kadar otobüsler bedava. Sen kimin cebinden nereye, neyi bedava yapıyorsun. Kalkar şu kadar indirim dersiniz. Siz bunlara inanıyor musunuz?

Bakü-Tiflis-Kars projemiz aynı zamanda Ardahan'ın da projesidir. Ticaret ve turizm potansiyeli ön plana çıkacak. En kısa sürede Sahara Tüneli'ni de hayata geçireceğiz.

Ardahan Kafkas arısının merkezidir, Ardahan'da gen merkezi müdürlüğümüz var. Coğrafi işaretli çiçek balı üretimi yapılıyor, ekonomik değer yaratılıyor burada.

Türkiye'ye husumey besleyenler zayıf siyasetçileri sever. 7 Haziran sonrası yaşadıklarımız en ufak bir zayıflıkta neler yaşayabileceğimizi herkese göstermiştir. Biri ayırmaya, bizi birbirimize hasım göstermeye çalışanlara fırsat tanımayacağız. Gönül belediyeciliğini herkese anlatacağız.

Etiketler :