İmamoğlu'ndan duygulandıran 30 Ağustos mesajı

İmamoğlu'ndan duygulandıran 30 Ağustos  mesajı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için videolu bir paylaşım yaptı. İmamoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de görüntülerinin olduğu videoya, "Seni gördük torunlarında… Seni ve Zafer’in kahramanlarını asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz'un zaferle sonuçlanmasının 99. Yılı mesajlarla kutlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabında Mustafa Kemal Atatürk'ün de görüntülerinin yer aldığı bir video paylaştı. İmamoğlu'nun, "Seni gördük torunlarında… Seni ve Zafer’in kahramanlarını asla unutmayacağız" ifadeleri ile paylaştığı video takipçilerini duygulandırdı.

CHP'den 30 Ağustos mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi resmi Twitter hesabından 30 Ağustos için yaptığı paylaşımda, "Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; bu toprakları bize yurt kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz. #30AğustosZaferBayramı kutlu olsun" ifadeleri kullanıldı.

Mansur Yavaş: Zafer, zafer benimdir diyebilenindir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Biz 99 yıllık bir inançla, ezelden gelen istiklal aşkımızla bugün yeniden diyoruz ki, zafer bizimdir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımıza minnetle..." ifadelerini kullandı.