İmamoğlu’ndan 'asgari ücretle ev sahibi olma' müjdesi

İmamoğlu’ndan 'asgari ücretle ev sahibi olma' müjdesi
İmamoğlu, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde Türkiye’deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın bile gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje konseptini duyuralım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisinden önce konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un bahsettiği, yakında açıklanacak yeni proje ile ilgili takvimi belirledi.

İmamoğlu, “Çekilişini yaptığımız konutların bir bölümünü Haziran ayında teslim edeceksiniz. Önümüzdeki hafta da Türkiye'deki asgari ücret sınırını dikkate alarak, en asgari seviyede geliri olan insanlarımızın bile hayal edebileceği, gelirleriyle ev alabilecekleri bir proje konseptini, Silivri 4 Projesini duyuralım. Hem ekonomik anlamda hem birtakım moralsizliklerle boğuştuğumuz bu günlerde biz; umut olmayı başaralım. Bugün kuralar çekelim, bayram müjdelerini ailelerine ulaştırmış olalım. Önümüzdeki hafta, insanlarımızı, toplumumuzu, ‘Bu koşullarda bile imkan elde edilebiliyor' umuduyla besleyelim” diye konuştu

Etiketler :