İmamoğlu, Tunç Soyer ve Kaftancıoğlu'nun katıldığı davet sosyal medyada olay yarattı

İmamoğlu, Tunç Soyer ve Kaftancıoğlu'nun katıldığı davet sosyal medyada olay yarattı
Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı etkinlikte 'kaz yemeği' sunulması sosyal medyada troller tarafından gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı sosyal medyada AKP'lilerin paylaştığı 'kaz yemeği' hakkında açıklama geldi.

Gazeteci Deniz Zeyrek, gerçekleştirilen 'kaz sezonu açılış yemeği' hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AKP'li Melih Gökçek'in tweetini alıntılayarak açıklama yaptı.

Zeyrek, yemeği bir grup bir Kars - Ardahanlı ile organize ettiklerini, geçmiş yıllarda da aynı etkinliğe AKP'li Binali Yıldırım ve AKP'li eski Bakan Ahmet Arslan'ın da katıldığını duyurdu.

Zeyrek: Etkinliği biz organize ettik, geçmişte Yıldırım ve Arslan da katıldı

Zeyrek mesajında, "Sevgili Başkan, yemeği 1 grup Kars/Ardahanlı organize ettik. Her yıl kaz sezonu açılışında yapıyoruz. Geçen yıllarda Sayın Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan’ın katılımıyla Ankara’da da yapmıştık. Kazlar Kars’tan bizim köyden geldi" dedi.

deniz-001.jpg

Zeyrek: İmamoğlu ve Kaftancıoğlu su içti

Öte yandan Zeyrek, sosyal medyada aktrollerin "Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu kaz yiyerek şarap içtiler" yalanıyla da ilgili olarak da "Not:C.Kaftancıoğlu ve E.İmamoğlu su içtiler" dedi.

Gökçek'e Kaz tanıtımı teşekkürü

Öte yandan zeyrek Melih Gökçek'e de "Amacımız Kars’ın ve muhteşem kazın tanıtımıdır. Twitlerinizle yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür etiyoruz. Lütfederseniz, Ankara’da sizinle de Buluşup kaz yemek isteriz" diyerek teşekkür etti.

deniz2.jpg

Etiketler :