İmamoğlu bayrağı üniversite mezuniyetinde
Yayınlanma:
Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun pankartı Bahçeşehir Üniversitesi mezuniyetinde bir öğrenci tarafından taşındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sesini ve afişlerini yasaklamak amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yazı göndermişti. Bu yasak kararı, kamuoyunda ve siyasi çevrelerde tartışmalara yol açtı.
Yasak kararına rağmen, yurdun pek çok yerine Ekrem İmamoğlu afişleri asıldı. Bahçeşehir Üniversitesi mezuniyet töreninde ise bir öğrenci, tören sırasında Ekrem İmamoğlu bayrağı taşıyarak dikkat çekti. Bu görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, gençlerin siyasi farkındalığını gösteren bir örnek olarak değerlendirildi.
