İkinci Bahar Yaşayacağını Sandı, Kabusu Yaşadı

İkinci Bahar Yaşayacağını Sandı, Kabusu Yaşadı
Eşi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı alan tanınmış diş hekimi Prof. Mehmet A., yaşadığı kabusu anlattı.

Ünlü diş hekimi Prof. Dr. Mehmet A., 7 yıl önce Aylin A. ile evlendi. İkinci evliliğini yaptığı Aylin A. ile ikinci bahar yaşayacağını düşünen diş hekimi kabusu yaşadı.

Prof. Mehmet A., Aylin A.'dan şiddet gördüğünü; yüzünde morluk, başında ödem oluştuğunu öne sürdü. Hayatının tehlikede olduğunu iddia eden profesör, eşi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre ünlü diş hekimi, Aylin A.'nın öfke problemi olduğunu; sakin olması için uyardığında kendisini hedef aldığını öne sürdü.

bosanma.jpg

'BOŞANIRSAN ÖLÜRSÜN'

Toplum içine çıkmayacak hale geldiğini belirten Mehmet A., boşanmak istediğinde de eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini ileri sürdü. Aylin A.'nın "Boşanacağımızı ailemle paylaşırsan seni uyurken bıçaklayıp öldürürüm" dediğini ileri süren Mehmet A.'nın avukatının verdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı: "Mizacı gereği bugüne kadar kavga bir yana küfür dahi etmemiş olan Mehmet A., eşine karşılık vermediği için şiddetin dozu artmıştır. Müvekkilim kendisini tehdit eden Aylin A. ile aynı çatı altında yaşamaktan tedirgindir."

KONUŞMAK BİLE YASAK

Aile Mahkemesi, Aylin A.'nın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, bulunduğu konuta veya işyerine yaklaşmamasına karar verdi.