Hem Husumetlisini Hem de Yoldan Geçeni Vurdu!

Samsun'un İlkadım ilçesinde H.D. (27), alacak meselesi yüzünden husumetli olduğu Kemal F.'yi (42) tabancayla vurdu. Mermilerden birinin yoldan geçen Mustafa Ş.'ye (52) isabet ettiği olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 15.30 sıralarında İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. H.D., alacak meselesi nedeniyle husumetli olduğu Kemal F.'yi beklediği sırada, caddedeki bir dondurmacıda bulunuyordu.

husumetlisi-ve-yoldan-geceni-vurdugu-anl-24963-4.jpg

H.D., bir süre telefonla konuştuktan sonra su içmek için kapının önüne çıktı ve orada Kemal F'yi bacaklarından vurdu. Bu sırada ateşlenen mermilerden biri, bankadan para çekip caddede yürüyen Mustafa Ş.'nin topuğuna isabet etti.

husumetlisi-ve-yoldan-geceni-vurdugu-anl-24963-1.jpg

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis, olayla ilgili çalışma başlatarak şüphelinin yakalanması için çeşitli adreslere baskınlar düzenledi. Bu baskınlar sonucunda H.D., polise teslim oldu ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

husumetlisi-ve-yoldan-geceni-vurdugu-anl-24963-2.jpg

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, şüpheli H.D. ve husumetlisi Kemal F.'nin daha önce çok sayıda suç kaydının olduğu belirlendi. Bu olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de polisin soruşturmasına önemli bir delil oluşturdu. Olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

husumetlisi-ve-yoldan-geceni-vurdugu-anl-24963-3.jpg

Kaynak:DHA