Hem Küflü Çikolata Sattı Hem Tehdit Etti! 'Arkamda Migros Var' Diyen Markaya Darbe Gecikmedi

Hem Küflü Çikolata Sattı Hem Tehdit Etti! 'Arkamda Migros Var' Diyen Markaya Darbe Gecikmedi
Bir sosyal medya kullanıcısının Patiswiss marka çikolatanın küflü çıktığına ilişkin iddialarına markanın CEO'su sert yanıt verdi. "Karşında Migros var" diyen CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na Migros'tan yanıt gecikmedi. Çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından CEO Tunaoğlu, istifa ettiğini duyurdu.

Üretim merkezi Ankara'da bulunan Patiswiss marka çikolatanın CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir kullanıcıya sert çıkış yaptı. Sosyal medya kullanıcısının markanın çikolatalarının küflü çıktığına dair iddialarına şirket CEO'su "Karşında dev Migros ve biz varız" dedi.

patiswiss.png

TEHDİTKAR TAVIRA BÜYÜK TEPKİ

Firma CEO'su Tunaoğlu'nun vatandaşı küçümseyen bir dil kullanarak tehdit etmesi sosyal medyada gündem oldu. Zincir marketlerde satılan markanın çok konuşulan cevabının ardından Migros'tan yanıt gecikmedi.

patiswiss2.png

Market zincirleri Tunaoğlu'nun bu tavrı sonrası ürünleri raflardan ve online satış platformlarından kaldırdı. Patiswiss isimli firmaya ve CEO'su Tunaoğlu'na büyük tepki var.

patiswis-3.png

PAYLAŞIMI SİLDİ

Tepki toplayan cevabının ardından Tunaoğlu paylaşımı sildi. Ancak zincir marketler yine de markanın tüm ürünlerini raflardan topladı. Firmalar ayrıca Patiswiss markanın online satışlarını da durdurdu.

ELİF ASLI YILDIZ TUNAOĞLU İSTİFA MI ETTİ?

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, markayı krize sürükleyen gelişmelerin ardından istifa ettiğini açıkladı.

ekran-alintisi-001.png

Etiketler :