Patiswiss'in Küflü Çikolata Skandalında Yeni Gelişmeler

Patiswiss'in Küflü Çikolata Skandalında Yeni Gelişmeler
Ankara merkezli çikolata fabrikası Patiswiss'in yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir sosyal medya kullanıcısının küflü çikolata paylaşımına sert tepki gösterdi. "Karşında dev Migros ve biz varız" diyen Tunaoğlu, marka karalama davası açacağını da ima etti. Ancak bu sözlerin ardından Migros'tan beklenmedik bir hamle geldi. Migros, Patiswiss ürünlerini Mobil uygulamasından kaldırdı

Ankara merkezli çikolata fabrikası Patiswiss'in Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir sosyal medya kullanıcısının küflü çikolata paylaşımı sonrası öfkeli bir tepki verdi. Kullanıcının evindeki nem oranını kontrol etmesini ve marka karalama yapmaması gerektiğini savunan Tunaoğlu, "Karşında dev Migros ve biz varız" diyerek dava açma tehdidinde bulundu.

Ancak bu sözlerin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini Migros Mobil uygulamasından kaldırarak Tunaoğlu'na ve şirkete büyük bir şok yaşattı.

migro.png

Olayların Özeti:

Bir LinkedIn kullanıcısı, satın aldığı Patiswiss çikolatanın küflenmiş olduğunu ve son tüketim tarihinin geçmediğini belirten bir paylaşım yaptı.

Tunaoğlu, paylaşıma tepki göstererek kullanıcının evindeki nem oranını kontrol etmesini ve marka karalama yapmamasını istedi.

Migros, Tunaoğlu'nun sözlerinin ardından Patiswiss ürünlerini Migros Mobil uygulamasından kaldırdı.

karsi1.jpeg

Sonuç:

Patiswiss'in küflü çikolata skandalı büyüdükçe büyüyor. Migros'un bu hamlesi, skandalın boyutunu daha da büyütmüş durumda. Patiswiss'in bu durumdan nasıl kurtulacağı ise merak konusu.