Hasta Öldü Yakınları Doktoru Dövdü!

Hasta Öldü Yakınları Doktoru Dövdü!
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta dün hayatını kaybetti. Vefat haberini yakınları ile paylaşan Dr. Hüseyin Emrah Keskin ile asistanı Dr. Hazal Yaşar Çokyaman, hasta yakınları tarafından darp edildi.

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Yoğun Bakım Ünitesi’nde görevli Dr. Hüseyin Emrah Keskin ile asistanı Dr. Hazal Yaşar Çokyaman, vefat eden bir hastanın yakınları tarafından darp edildi.

İzmir Tabip Odası, “Hiçbir şiddet eyleminin her ne gerekçe ile olursa olsun makul gösterilmesi kabul edilemez. Bu vahşeti kabullenmek mümkün değildir.

Hiçbir şiddet eyleminin her ne gerekçe ile olursa olsun makul gösterilmesi kabul edilemez. Bu vahşeti kabullenmek mümkün değildir.

Sağlıkta şiddeti sıradanlaştıran, gündemden düşürmeye çalışan ve görmezden gelen idarecilere ve sağlık otoritesine inat, sağlıkta şiddete ve sağlık otoritesinin yaklaşımlarına karşı mücadele etmeye devam edeceğiz.

Meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Adli sürecin takipçisi olacak, hastanedeki güvenlik zaafiyetine karşı önlemlerin alınması için gerekli girişimlerde bulunacağız.” açıklamasını yaptı.