Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi'nden 'Cübbeli remix'i: Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni…

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen İsmailağa Cemaati'nin önde gelenlerinden ve AKP'ye yakınlığıyla tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün bir konuşmasında geçen "Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler" sözlerinden uyarlanarak sosyal medyada viral olan remix parça, tiyatro sanatçısı Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi tarafından seslendirildi.

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün bir konuşmasında söylediği, Şarkıcı çıkıyor, ‘1.400 tane eserim var’ diyor. Çalakalem yazmış bir şeyler, manyak manyak manyak şeyler. Ne kadar salak manyak aptal varsa müşteriler. Milyonlar satıyormuş. Mevzu ne? Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerden uyarlanan remix video sosyal medyada daha önce gündem olmuştu.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, bu sözlerden yola çıkarak konuşmayı tiye alan bir klip hazırladı. Klip kısa sürede sosyal medyada binlerce paylaşım alarak viral oldu.

Sosyal medya platformu Twitter'da Raşit Ulaş tarafından paylaşılan videoda, ekip elindeki enstrümanlarla viral olan uyarlamayı seslendirirken Bilginer de şarkıya eşlik ediyor.

Daha önce Cübbeli Ahmet'in konuşmasından uyarlanan daha önce viral olan 'remix' videosu yönetmen Ezel Akay tarafından paylaşılmıştı.