Satırla yaraladı: "Namusum için yaptım" dedi!

42 yaşındaki bir erkek, 38 yaşındaki kadın tarafından başından satırla yaralandı. Olayın ardından tutuklanan kadın, adliyede yaptığı açıklamada, “Seni sakat bırakırım, kocanı boşayıp beni alacaksın' dedi. Namusum ve şerefim için yaptım" ifadesinde bulundu.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Suzan E., hem eski sevgilisi hem de halasının oğlu olan 42 yaşındaki Ünal E.’nin kendisini sürekli rahatsız etmesi üzerine uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak, Ünal E. ısrarla iletişim kurmaya devam etti. Çay bahçesinde buluşan ikili, otomobilin içerisinde oturdukları esnada, Ünal E., tabancasını çıkararak, “Seni sakat bırakırım, kocanı boşayıp beni alacaksın” diyerek kadını tehdit etti.

Otomobilden inip bir kameriyede oturdukları sırada, Suzan E., çantasından çıkardığı satırı kullanarak Ünal E.’yi başının arka kısmından vurdu. Yaralanan Ünal E. kanlar içinde kalarak kaçtı ve çevredeki çalışanlardan yardım istedi. Güvenlik kameraları, Ünal E.’nin ardından Suzan E.’nin de elinde satırla tesise girdiğini gösterdi.

kocandan-bosanip-beni-alacaksin-diyeni-362043-100113.jpg

SATIRLA POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ünal E.’ye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Suzan E., olayda kullandığı satırla birlikte polis merkezine götürüldü. Ünal E.’nin hayati tehlikesi bulunmadı ve tedavisi tamamlandı.

Suzan E. ve Ünal E., Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye aile içi büroda yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

kocandan-bosanip-beni-alacaksin-diyeni-362046-100113.jpg

"NAMUSUM VE ŞEREFİM İÇİN YAPTIM"

Adliye girişinde, DHA muhabirine açıklama yapan Suzan E., "Namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım. Bana, 'Kocandan boşanıp beni alacaksın' dedi. Bir sürü iftira attı. Televizyonlara çıkıp haysiyetimle oynadığı için yaptım" dedi.

Ünal E. ise, "Kimseyi tehdit etmedim. Beni öldürmeye teşebbüs etti" şeklinde konuştu.

KADIN TUTUKLANDI

Suzan E., ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken, Ünal E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Suzan E. ve Ünal E.’nin, aralarındaki ilişki nedeniyle Şubat ayında bir televizyon programına konuk oldukları öğrenildi.

kocandan-bosanip-beni-alacaksin-diyeni-362045-100113.jpg

kocandan-bosanip-beni-alacaksin-diyeni-362044-100113.jpg

Kaynak:DHA