"Hakaret" savaşı kızıştı...  İYİ Parti'den MHP'ye çok sert cevap!

"Hakaret" savaşı kızıştı...  İYİ Parti'den MHP'ye çok sert cevap!
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, partisinin lideri Meral Akşener’i hedef alan MHP'li Semih Yalçın’a çok sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan açıklamalarına cevap İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’ten geldi 

Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Çelik, “Efendisinin işaretiyle saldırıya geçen "Galiz Semih", yine salyaları ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in paçasını kirletti” ifadelerini kullandı. 

“Sahibinin himmetine muhtaç olarak yaşayan, ona yaranmak için foseptik çukurundan çıkardığı ifadeleri kendine meze yapan "Galiz Semih", ağzını her açtığında Türk siyaset tarihinde hak ettiği çöplüğe doğru hızla yuvarlanmaya devam ediyor. 

Efendisinin işaretiyle saldırıya geçen "Galiz Semih", yine salyaları ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in paçasını kirletti. Tedavisi imkansız hastalığın elinde kıvranan bu yaratığa, ne yazık ki büyük aşama kaydetmiş tıp bilimi bile artık çaresiz kalıyor." 

“İTTİFAK AŞKIYLA SARHOŞ GEZİYOR” 

"Dün, vatana ihanetten yargılayacaklarını söyledikleri iktidar sahiplerinin bugün sığıntısı durumuna düşmekten hicap duymayan "Galiz Semih" ve sahibi, "milliyetçilikle birlikte kendilerini de ayaklarının altına alan" efendilerine hizmetten ar etmiyor! 

Türkiye Cumhuriyeti ibaresi tabelalardan kaldırılıyor, Andımız yasaklanıyor, teröristbaşı Öcalan'ın mektubu okunuyor, hainin kardeşi Osman sırf yerel seçimi kazanmak uğruna TRT'ye çıkarılıyor, "Galiz Semih" ise ittifak aşkıyla sarhoş geziyor." 

“NAMUS VE AHLAK DEVRELERİ YANDI” 

"Hangi kucaklarda büyüdüğü, nasıl semirdiği "kriminal" incelemenin konusu olan "Galiz Semih", sisler dünyasında ürettiği fantezileriyle meşgul ettiği beyni ve dili arasındaki bağlantıyı koparmış, namus ve ahlak devrelerini de yakmıştır. 

Cehaletiyle Türkiye'yi kendisine hayran bıraktıran "Galiz Semih" ve "kolpacı" sahipleri, yapılacak ilk seçimlerde hak ettikleri cevabı alarak, bedenlerinde taşıdıkları kir, zihinlerinde yeşerttikleri kinleriyle birlikte yok olup gidecekler.” 
 

Etiketler :