Gülistan Doku'nun ablası: Artık ceset aramaktan çok yorulduk

Tunceli'de 156 gün önce kaybolan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, milletvekillerine seslendi: "Her ne kadar bizim gibi hissetmeseler de bizi anlamalarını istiyorum."

halktv.com.tr Haber Merkezi

Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, Halk TV'de Şule Aydın ile Haber Masası'na konuştu. Doku, Gülistan Doku'nun bulunması için milletvekillerine ve kamuoyuna çağrıda bulundu.

Gülistan 156 gündür kayıp 

Aygül Doku şöyle konuştu:

"5 Ocak'ta bize bir telefon geldi. Haber aldığımız gibi buraya geldik. Gülistan'a kayıp demiyorum çünkü Gülistan'ın akıbeti belli değil. Buraya geldiğimizde öğrendiğimiz ilk şey önceki gece Gülistan'ın erkek arkadaşı tarafından darp edilmesi ve zorla araca bindirmeye çalışmasıydı. Gülistan hakkında bildiğim tek şey bu. Ve Gülistan gece 12 sıralarında karşı tarafa 'korkuyorum' mesajı atıyor. Onun dışında Gülistan hakkında 156 gündür hiçbir şey bilmiyoruz. 

Gülistan hayatının kurallarını koyan bir kız, biz intihar edeceğine hiç inanmadık. 156 gündür  işe gider gibi ceset aramaya gidiyoruz. Bu nasıl bir acı bilemezsiniz. "

Baraj dışında bir çalışma var mı?

"Çocuğun babası, Gülistan kaybolduğu sırada ben parka bakmaya gittim dedi, böyle bir kayıt yok.Engin Yücel açıkça diyor ki bana ben bu dosyaya müdahale ettim. Olay gününü saklıyor.

Herkesten şu duyarlılığı bekliyorum 21 yaşında üniversiteli bir kız yok. Her ne kadar bizim gibi hissetmeseler de bizi anlamalarını istiyorum. 

Biz artık ceset aramaktan çok yorulduk. Bari cesedini bulalım."

Etiketler :