G:Saraylı Kerem'in Yolunu Kesenler Suç Makinesi Çıktı

Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun otomobilinin önünü yol verme tartışması nedeniyle kesen şüpheliler, polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu belirlendi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip elendiği maçın ardından Zeytinburnu'nda trafik tartışmasında önünü kesen 4 şüpheli, polis tarafından gözaltına alınmıştı.

kerem2.webp

Şüpheliler, Kerem Aktürkoğlu'nun otomobilini durdurarak yol verme konusunda yaşanan tartışma sırasında, sözlü anlaşmazlık yaşamışlardı. Bu olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Polis, olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit ederek şüphelileri yakalamıştı. Şüphelilerden K.D., M.K., S.T. ve A.O., Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi ve olayla ilgili sorgulandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi.

Örneğin, M.K'nin huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 7 suç kaydı bulunuyor.

kerem.webp

S.T'nin uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 7 suç kaydı olduğu öğrenildi.

A.O'nun ise daha önceden taksirle adam öldürmek, uyuşturucu bulundurmak, görev yaptırmaya engel olmak, hırsızlık suçlarından 7 kez gözaltına alındığı belirlendi.

K.D'nin ise tehdit suçundan bir kez gözaltına alındığı ortaya çıkmıştır.

Etiketler :