Gökçek sosyal medyayı güldürdü

Gökçek sosyal medyayı güldürdü
Melih Gökçek'in jelibon rezervi bulunduğu yönündeki açıklaması sosyal medyayı güldürdü. Çok sayıda kullanıcı Gökçek'in açıklamasını tiye alan paylaşımlar yaptı.

Gaflarıyla gündemden düşmeyen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir programda jelibon bulunduğunu ileri sürdü.

Fatih Atik'in sunduğu Ankara Masası TV'de konuşan Gökçek bir gazetede okuduğunu da belirterek "Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım" dedi.

Atik'in yalan haber olabilir uyarısına rağmen Gökçek ısrarcı olarak, "Hayır fake değil. Resmî şey. Arka arkaya bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Gökçek'in bu konuşması sosyal medyada yankılandı. Çok sayıda kullanıcı Gökçek'i tiye aldı ve esprilerle yanıt verdi. Jelibon ve Melih Gökçek konuları Twitter gündeminde de hızla yükseldi.

İşte sosyal medya kullanıcılarının o paylaşımları:

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg

7.jpg