Gazzeliler Türkiye'ye Mi Getirilecek? İki Gazeteci Birbirine Düştü

Gazzeliler Türkiye'ye Mi Getirilecek? İki Gazeteci Birbirine Düştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'la, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın görüşmesi iki gazetecinin sosyal medyada tartışmasına neden oldu. İki isim, Gazzelilerin Türkiye'ye tahliyesi konusunda tartıştı.

6 Kasım'da başkent Ankara'ya kritik bir ziyaret yapan Amerika Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü.

Blinken-Fidan görüşmesinin ardından gazeteci Fatih Ergin ile Saray'a yakın yazar Cem Küçük karşı karşıya geldi.

cem-kucuk.jpg
Cem Küçük.

Fatih Ergin'in X hesabından yaptığı, "Fidan'la görüşen Blinken Gazzelilerin tahliyesinde anlaştıklarını belirtti! Arap ülkelerinin kabul etmediği Gazzeliler, ümmet ambalajıyla Türkiye'ye yerleştirilecek! Gazze'ye asker gönderme hamaseti yapanlar, Gazzelileri Türkiye'ye getirecek! Bu filmi Suriye'de gördük!" paylaşımına yandaş Cem Küçük tepki gösterdi.

hakan-fidan-blinken.jpg

Fatih Ergin'in paylaşımını alıntılayan yandaş Cem Küçük, "Böyle yalan olur mu? Kaynağını sorsan açıklayamazlar. Dezenformasyon yasası bu haberlerde uygulanmalı" dedi.

Fatih Ergin ise, "Al sana kaynak! 'Yalan' konusunda kimse malum medyanın eline su dökemez. Rahat ol Cem bey..." cevabını vererek bir haber sitesindeki bir haberi kaynak olarak gösterdi.

fatih-ergin1.jpg
Fatih Ergin.

Cem Küçük, Fatih Ergin'in cevabını alıntılayarak, "Senin kafan güzel mi? Gösterdiğin kaynakta, 'Arap ülkelerinin kabul etmediği Gazzeliler, ümmet ambalajıyla Türkiye'ye yerleştirilecek!' diye bir şey yazmıyor. Dün Fidan-Blinken görüşmesinde böyle bir konu konuşulmadı. Yaptığın şey açıkça suç" dedi.

Etiketler :