Gana'da Türk Fabrikasına Altı Kişi Saldırdı! Fabrika Sahibinin Kardeşi Öldü

Gana'da Türk Fabrikasına Altı Kişi Saldırdı! Fabrika Sahibinin Kardeşi Öldü
Afrika ülkesi Gana'da faaliyet gösteren Milaras İnşaat Şirketi'ne maskeli 6 kişi saldırdı. Olayda Engin Hüzmeli hayatını kaybetti. Saldırının nedeni bilinmiyor.

Afrika ülkesi olan Gana'nın başkenti Akra'nın Oyibi kentinde Türk fabrikasına saldırı düzenlendi. Saldırıda fabrika sahibinin erkek kardeşi hayatını kaybederken, fabrika sahibi de bacağından yaralandı.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre Akra'nın Oyibi kentindeki Türk blok üretim fabrikası Milaras İnşaat Şirketi'nde meydana gelen korkunç olayda altı maskeli silahlı kişi fabrikaya saldırdı, bir kişi öldü, fabrtika sahibi yaralandı.

14 Ekim saat 17.30'da meydana gelen olayda, fabrikanın kapandığı sırada silahlı ve maskeli kişiler işçilere ateş açtı. Saldırı sırasında erkek kardeşi ve çocuklarıyla birlikte ofisinde olan fabrika sahibi Ali Hüzmeli'nin erkek kardeşi Engin Hüzmeli'nin, yeğenlerini silah seslerinden korumak amacıyla kapıyı kapatırken sağ kolundan ve göğsünden 3 el ateş edilerek talihsiz bir şekilde hayatını kaybettiği açıklandı.

Fabrika sahibi Ali Hüzmeli ise bacağından hafif yaralandı. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor.

Etiketler :