Galatasaray'dan ayrılmak istiyordu! Twitch yayınında konuştu

Galatasaray'dan ayrılmak istiyordu! Twitch yayınında konuştu
Geçen sene transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer çalımı atılarak Türkiye'ye getirilen Wilfred Zaha, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Ayrılış sebeplerini twitch yayınında anlattı.

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Wilfred Zaha, neden ayrılmak istediğini 1Twitch canlı yayınında açıkladı. Premier Lig ekipleriyle transfer görüşmeleri yapan Zaha, Galatasaray yönetimine ayrılmak istediğini iletmişti.

Wilfried Zaha'nın Twitch hesabı yayın sırasında ban yedi - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

TWİTCH YAYININDA ANLATTI

Canlı yayında Zaha, Avusturya'da gerçekleştirilen hazırlık kampındaki bir maç sırasında Galatasaraylı taraftarlardan kendisine atılan meşalenin ayrılık kararında etkili olduğunu belirtti. Zaha, bu olayın bardağı taşıran damla olduğunu ve Galatasaray'dan ayrılma kararının arkasında bu tür olumsuz deneyimlerin etkili olduğunu ifade etti.

Zaha'nın konuşması şu şekilde:

"Geldiğimden beri bana sevgi gösteren pek çok iyi Galatasaray taraftarı var. Bir de bana sevgi göstermeyen bir sürü insan var. Herkes Fener taraftarı falan diyor ama... Şunu dinleyin... Avusturya'da oynadığımız sezon öncesi maçı; Sadece Gala taraftarları vardı. Birisi neredeyse yüzüme isabet edecek bir meşale attı ve döndüm, hepsi Gala taraftarıydı. Orada rakip taraftar yoktu, sadece Gala taraftarları vardı. Birisi neredeyse yüzümü yakacak bir meşale attı. Biraz geri çekilmeseydim yüzümde iz kalacaktı ama sonra bana diyeceksiniz ki 'oh evet, seni seviyoruz'... Yani benim tek yapmaya çalıştığım takım için oynamak. İnsanlar meşale atıyor. Evet, ama bunun bahane uydurmak olduğunu söylüyorsunuz. Kulübüm ve taraftar için oynuyorum. Kardeşim, hedef alınmadığını söylüyorsun ama yüzümü ıskaladı. Neyse, önemli değil. Bunlar hakkında konuşmak istemediğim olumsuz şeyler. Ben burada sadece futbol oynamaya çalışıyorum."

Kaynak:Haber Merkezi