Galataport'ta silahlı saldırı

İstanbul Galataport'ta bulunan restoranda yemek yiyen iş insanı E.E. garsonlarla yaşadığı tartışmanın ardından mekandan çıkarılınca silahına sarılarak havaya üç el ateş etti. Kavgaya karışanlar Karaköy Polis Merkezine götürüldü.

Sosyal medyada yayılan iddialara göre, İstanbul Galataport AVM'de bir restoranda bir şahıs bilinmeyen bir nedenle silahla ateş etti. Mekanda bulunan müşteriler panikle kaçtı.

ÇAY VE SU GELMEYİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

İddialara göre, dehşet verici olayın, ailesiyle restorana giden iş insanı E.E., yemeği yedikten gelen hesaba itirazı ile başladı. Hesaba itiraz ettikten sonra çay ve su isteyen müşteriye, istedikleri gelmeyince garsonlarla tartışma yaşandı. Tartışma büyüyünce mekandan çıkartılan şüpheli iddialara göre garsonlarla fiziksel kavgaya başlayınca belinden silahı çıkartıp üç el ateş etti.

'POLİSİ ÇAĞIRIN' DEDİ

Restoranın güvenlik görevlilerine direnmeyen şüpheli silahının ruhsatlı olduğunu ve emniyete haber verilmesini istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması hala sürerken kavga karışanlar da Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak:Haber Merkezi