Fuhuş Operasyonunda Şok İfade: Onları Film Yıldız Yapıyorum

Fuhuş Operasyonunda Şok İfade: Onları Film Yıldız Yapıyorum
Adana'da Rus asıllı Türk vatandaşı bir kadın, Gürcistan uyruklu 4 kadına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Megi L.'nin ifadesinde, "Ben bu kızlara kurs veriyorum film yıldızı yapıyorum" dediği öğrenildi.Edinilen...
Adana'da Rus asıllı Türk vatandaşı bir kadın, Gürcistan uyruklu 4 kadına fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Megi L.'nin ifadesinde, "Ben bu kızlara kurs veriyorum film yıldızı yapıyorum" dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Rus asıllı Türk vatandaşı Megi L.'nin (40) Gürcistan uyruklu Natalia D. (37), Ekaterine V. (45) Mzisa O. (28 ) ve Olesea C.'ye (33) otellerde fuhuş yaptırdığı ihbarını alınca harekete geçti.

Cumhuriyet Savcılığı'ndan gerekli izinleri alan ekipler, Megi L.'yi takibe başladı. Yapılan takip sonucunda telefonla müşteri bulan kadının iki Türk taksici ile kızları istenilen otellere göndererek fuhuş yaptırdığı belirlendi. Bunun üzerine Megi L. yine kızları fuhuşa gönderdiği sırada otele baskın yapıldı. Baskında fuhuş yapan kadınlar ve Megi L. gözaltına alındı.

"ONLAR FİLM YILDIZI OLACAK"

Gözaltına alınan Gürcistan uyruklu genç kadınlar fuhuş yaptıklarını kabul ettiler. Ayrıca fuhuş yapmaya gelen 40 erkek 400 ile bin lira arasında değişen ücretlerle bu kadınlarla fuhuş yaptığını kabul etti. Ancak Megi L. buna rağmen ifadesinde "Ben dans öğretmeniyim. Bu kızlara otellerde kurs veriyorum. Bu kızları daha sonra da İstanbul'a gönderip film yıldızı yapıyorum. Şu an en az 25 tane benim kurs verdiğim kız İstanbul'da dizilerde, filmlerde rol alıyor. Ben fuhuş yaptırmıyorum" dediği öğrenildi.

Sorgusu tamamlanan Megi L. adliyeye sevk edilirken, 4 Gürcü kadın ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Etiketler :