Flaş... Flaş... Jahreyn gözaltına alındı

Flaş... Flaş... Jahreyn gözaltına alındı
Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahreyn rumuzuyla tanınan Ahmet Sonuç'un gözaltına alındığını açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre "Jahreyn" ismiyle bilinen Ahmet Sonuç, bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

20.jpg

Antalya Emniyet Müdürlüğü, X hesabı üzerinden yaptığı açıklada şu ifadelere yer verdi:

"Bazı basın/yayın organları ile sosyal medya hesaplarında internet aracılığı ile müstehcen içerikli konuşmalar ve yayınlar yapıldığı haberlerinin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

X (Twitter) isimli sosyal medya platformu üzerinden "Rockerpuck_Evil" kullanıcı adı ve "Pungent 666" rumuzu ile yöneticisi olduğu "İncel sohbet odası” başlıklı açık kaynaklarda yer alan canlı sohbet odasında toplumun genel ahlakına ve genel değer yargılarına uygun olmayan konuşmalar yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu konuşmalar incelendiğinde, "Rockerpuck_Evil” kullanıcı isimli “Pungent 666 rumuzlu X hesabı kullanıcısının (E.K.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.
Ayrıca "JAHREİN" isimli/rumuzlu kullanıcının Twitch isimli sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında benzer içerikli konuşmalar yaptığı görülmüş, yapılan incelemeler neticesinde "Jahrein" isimli/rumuzlu kullanıcının (A.S.) isimli şahıs olduğu TESPİT EDİLMİŞTİR.

(E.K.) ve (A.S.) isimli şahıslar 12.09.2024 günü Emniyet Müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından GÖZALTINA ALINARAK haklarında; Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi'ne göre MÜSTEHCENLİK suçundan İŞLEM BAŞLATILMIŞTIR."

Kaynak:halktv.com.tr