Filmleri aratmayacak olay Gaziosmanpaşa'da: Kaçmak için camdan atladı!

Gaziosmanpaşa'da aracını satmak için internet sitesine ilan veren kişinin aracında kusur çıktı. Satın almak için şehir dışından gelen müşteriyle satıcı arasında anlaşmazlık çıktı. Tartışmada dayak yemek istemeyen satıcı 6 metrelik camdan atladı.

Gaziosmanpaşa'da kendine ait 2010 model otomobilini 550 bin liraya satmak isteyen bir kişi internete satılık ilanı koydu. İlandaki 'Orijinal' ibaresini gören alıcı ise, aracı görmek için Bartın'dan İstanbul'a geldi. Bu sırada otomobilin eksper işlemleri başladı.'Orijinal' ilanı bulunan araç eksper kontrollerinde kusurlu çıktı. Bunun üzerine alıcıyla satıcı arasında anlaşmazlık çıktı.

84714-4.jpg

KUSUR TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNDÜ

Bartın'dan gelen müşteri yol ve eksper masraflarının satıcı tarafından karşılanmasını istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine taraflar arasındaki anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Kavgaya otomobili almak isteyen müşterinin arkadaşları da dahil olunca olay büyüdü.

84714-3.jpg

6 METREDEN ATLADI

Kavga sırasında müşteri ve arkadaşlarından dayak yemek istemeyen otomobil sahibi, önce 1. kata çıktı ardından da yaklaşık 6 metrelik camdan atlayıp olay yerinden kaçtı. Otomobil sahibinin camdan atladığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sahibinin hafif yaralandığı olayda taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.