Ferit Demir canlı yayında akrabaların tamamının Narin’in katilini bildiğini anlattı!

Türkiye, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’a ağlarken bu cinayeti kimin neden yaptığına ilişkin cevapları merak ediyor. Gazeteci Ferit Demir, Halk TV ekranlarında Narin Güran cinayetine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Ferit Demir, Halk TV ekranlarında, Diyarbakır’da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Demir, Narin’in amcası Salim Güran’ın bu cinayetin tam ortasında olduğunu belirterek, “Narin’in katledilmesi organize bir şekilde yapıldı ve akrabaların tamamı biliyor. Amca biliyor, yeğen biliyor, hala biliyor, teyze biliyor ve Narin 15.15’te kaybedildikten sonra bunlar, her gün aile meclisini topluyorlar” ifadelerini kaydetti.

Narin’in akrabalarının aile meclisini topladıkları yerlere telefonlarını götürmediklerine dikkat çeken Demir, “Kim ne ifade verecek, kim ne konuşacak bunu organize ediyorlar. Bir amca çıktı dedi ki, ‘Narin 17,40’ta bizim eve geldi’. Bir başka akraba dedi ki, ‘Ben Narin’i 18.40’ta caminin yanında gördüm’. Bir başka akraba dedi ki, ‘Ben Narin’i 18.47’de okulun yakınlarında gördüm’” ifadelerini kullanarak ortaya çıkan acı gerçeği açıkladı.

nariiin-001.webp

AMCA “SÖYLEYECEKSİN” DEMİŞ!

Demir, Narin’in kuzeni Birsen Güran’ın savcılık sorgusunda, Narin’in evlerine 14.00’da geldiğini, kuzenlerini sorduğunu ve Kuran kursuna gitmek istediğini söylediğini aktardı ve “O da sonradan arkasından gitti. ’Ben 17.40’ı, Salim Güran söyleyeceksin dediği için söyledim’ dedi. Aslında cinayetin, gerçek faili, sırrı buradaydı” açıklamalarını yaptı. Gerçekleştirdiği açıklamada, “Sonra o ses kaydı bilgisine ulaştık biz. O ses kaydı bilgisi, cinayetin artık en önemli kanıtıydı.” ifadelerini kaydeden Demir, söz konusu kanıtın cinayetin sırrını çözdüğünü ifade etti.

ferit-demir-2.png

Kaynak:halktv.com.tr