Fergio Bey'in Lüks Swinger Partilerinin Detayları! Operasyon Sonrası Ortaya Çıktı

Fergio Bey'in Lüks Swinger Partilerinin Detayları! Operasyon Sonrası Ortaya Çıktı
Adana polisi, swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı belirlenen 74 kişiye yönelik operasyon düzenledi. 6 aylık takibin ardından Adana merkezli, Türkiye genelinde yapılan baskınlarda 69 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Operasyonun detayları inceleniyor.

Adana polisi, swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptığı belirlenen kişilere karşı büyük çaplı bir operasyon düzenledi. Polisin 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda ortaya çıkan operasyon, Türkiye genelinde gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 35 evli çift, 3 kadın ve 1 trans birey olmak üzere toplamda 74 kişi tespit edildi.

rwfe-800x485.jpg

Şüphelilerin Türkiye genelinde dolaşarak belirli günlerde para karşılığında grup halinde birlikte oldukları belirlendi.

Adana merkezli olmak üzere Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda 69 şüpheli gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, Hint keneviri, esrar ve silah ele geçirildi.

Operasyonun detaylarına inildiğinde, şüphelilerin her haftanın cumartesi günü bir kişinin evinde toplanarak özel partiler düzenledikleri ve bu partilere katılanları belirli kurallara göre seçtikleri ortaya çıktı.

wefweoif-800x478.jpg

Ayrıca, swinger partilerde ışıkları söndürüp disko topu kullandıkları ve komşular arasında bu tür etkinliklere talep olduğu bilgisi de elde edildi.

Öte yandan, Adana polisinin gerçekleştirdiği bu operasyonun yanı sıra, Türkiye'nin çeşitli illerindeki eş zamanlı operasyonlar da dikkat çekti.

Operasyonların detayları incelendiğinde, polisin sadece Adana'da değil, farklı bölgelerde de benzer durumları tespit ederek müdahalede bulunduğu görülüyor.

PEKİ KİM BUNLAR?

"FERGIO House” adlı grubun üyeleri genç kadın ve erkeklerden oluşuyor. Başta Büyükçekmece olmak üzere “malikâne” dedikleri evlerde bir araya geliyor ve özel partiler düzenliyorlar. Bu partilere katılanlar belli kurallara göre seçiliyor. “Fergio Bey” adını kullanan ve ‘saygın’ bir işinsanı olduğunu söyleyen biri tarafından yönetilen grup, kendini “şirket” veya “proje” olarak tarif ediyor. ‘Onlyfans’ isimli uygulama için de içerik üretiyorlar. Lüks markaların şubelerini kapatıp özel alışverişler yapıyorlar.

@efwfef.jpg

Instagram’da 100 bine yakın takipçileri var. Paylaştıkları “+18” videoların izlenme ve yorumlanma sayıları oldukça yüksek. Üyelerinin faaliyetlerinin tamamen “rızaya dayalı” olduğunu vurguluyorlar. Bir parti davetiyesinde “Lüks ve +18 hayatların yaşandığı bu merak uyandıran malikâneyi keşfettikçe kendinizi kaybedeceksiniz” yazıyor. Fergio Bey adlı kişi, grubun hesabında paylaşılan bir videoda kendini “normal hayatında saygı gören bir kişi” diye tarif ediyor. Sesini dijital olarak değiştiren yüzü maskeli grup lideri, ‘proje’ diye bahsettiği faaliyetleri hakkında şunları söylüyor: “Gerçek kimliğimle bilinirsem, burada yarattığım gizemli dünya atmosferini zedelemekten çekiniyorum.

"VATANA MİLLETE BAĞLIYIZ"

Grup üyeleri, iddialara karşı şu açıklamayı yaptı:

“Bizler de tıpkı sizler gibi vatanına bağlı, bu ülkenin saygın vatandaşlarıyız. Etkinliklerimiz katılımcıların rızası ve güvenliği en üst düzeyde tutularak yasalara uygun bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tüm etkinlik ve içeriklerimiz +18 yaş uygulamasına tabidir. Kamuoyundan gelen eleştirilere açığız ve bu eleştirileri dikkate alıyoruz.”

efqdq-800x476.jpg

Etiketler :