Fenerbahçe'nin Başkan Adaylığı İçin İsmi Geçen Süleyman Soylu'dan Açıklama: Büyük Kulüpler Şakaya Gelmez

Fenerbahçe'nin Başkan Adaylığı İçin İsmi Geçen Süleyman Soylu'dan Açıklama: Büyük Kulüpler Şakaya Gelmez
Fenerbahçe başkanlık yarışında Süleyman Soylu adı geçerken Sadettin Saran resmi olarak adaylığını açıkladı, seçimler haziran ayında.

Fenerbahçe başkanlık yarışında Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki çekişme devam ederken Sadettin Saran adaylığını duyurdu.

Spor medyasında yer alan raporlara göre, Fenerbahçe camiasında uzun süredir devam eden Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki rekabet, kulübün ilerleyişini engellediğine inanan bir grup taraftar, 9178 numaralı kongre üyesi ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya başkan adaylığı teklifinde bulundu.

Ancak Odatv'ye yaptığı açıklamada Süleyman Soylu, bu iddiaları reddederek, "Büyük camialar şakaya gelmez." ifadeleriyle spekülasyonlara son verdi.

Dün, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı için aday olduğu duyuruldu. Saran, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz." açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda sarı-lacivertli kulübün eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın Sadettin Saran'ın tek aday olması durumunda başkanlık yarışına gireceğini belirtmişti.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri önümüzdeki haziran ayında gerçekleştirilecek.