Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya yanıt: Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden olmalı

Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya yanıt:  Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden olmalı
İBB Başkanı İmamoğlu'nun Nagehan Alçı ile söyleşisini eleştiren piyanist Fazıl Say'a Alçı, köşesinden yanıt verdi. Alçı'nın paylaşımının altına yorum yapan Say, "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerin de davet edilmesi uzun süre tartışma konusu oldu. Öte yandan İmamoğlu'nun, Alçı'nın sorularını yanıtladığı söyleşi 9 Ağustos'ta yayınlandı ve bu da sosyal medyanın gündemine oturdu.

'Alay mı ediliyor bizlerle?'

Söz konusu söyleşiyi eleştiren besteci ve piyanist Fazıl Say, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak? Evleri basılanlar? Hasta yatağından alınanlar? Bu ülkeyi savunan bizler çok mu keyif aldık mahkemelerde falan sürünürken? Bu yüzden pişmanım, hayal kırıklığım büyük. Sadece ben değil, çoğumuz. CHP, İmamoğlu’nu aday falan asla göstermemeli. Alay mı ediliyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu."

Köşesinden yanıt verdi

Fazıl Say'ın bu eleştirisine Nagehan Alçı ise 11 Ağustos'ta HaberTürk'teki köşesinden yanıt verdi ve "Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir" dedi.

'Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı'

Say ise Alçı'nın sosyal medyadaki yazısının paylaşımına yanıt vererek, "Yok röportajdı, yok otobüstü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin 'algı' yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum! Bu yüzden!" diye yanıt verdi.

Kaynak:halktv.com.tr