Fatih Terim Fonu Mağdurları WhatsApp'ta Grup Kurmuş, Erzan Doktorundan da Para Almış

Fatih Terim Fonu Mağdurları WhatsApp'ta Grup Kurmuş, Erzan Doktorundan da Para Almış
Türkiye'nin konuştuğu Fatih Terim Fonu olayında her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Son olarak Seçil Erzan'ın yakın çevresinin kurduğu whatsapp grubu ortaya çıktı.

Seçil Erzan vurgunuyla adı duyulan Whatsapp'taki "Fonzedeler" grubu içinde yer alan Evrim Pınar Güzel 10Haber'e konuştu: Bu grupta futbolcular yok, Seçil Erzan'ın dolandırdığı arkadaş çevresi var.

Seçil Erzan vurgunuyla adı duyulan Whatsapp'taki "Fonzedeler" grubu içinde yer alan Evrim Pınar Güzel
10Haber'e konuştu: Bu grupta futbolcular yok, Seçil Erzan'ın dolandırdığı arkadaş çevresi var.

secil-erzan1.jpg

Grupta yer alan ‘fonzedelerden’ Evrim Pınar Güzel grubun nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Güzel “Grup Seçil’in telefonlarına ulaşamadığımız ve olayın ortaya çıktığı 7 Nisan’da oluştu. Bu grupta futbolcular ve ismi geçen işadamları yok. Seçil’in arkadaş çevresi olarak biz varız.

Ben varım, para veren Tanın var, o da Seçil’in kuzeni. Tanın’ın eşi Seda diye bir arkadaşımız var. Melis Özsüt var. Daha sonra haberdar olması için babam da WhatsApp grubuna girdi. Diğer ismi geçenleri kesinlikle tanımıyoruz ve bu grupla alakası yok” dedi.

secil-erzan3.jpg

Evrim Pınar Güzel’le Seçil Erzan ilişkisi 2014 yılına dayanıyor. Evrim Pınar Güzel hekim. 2012 yılında Bahçeşehir’de bir cilt hastalıkları kliniği açtı. Seçil Erzan da 2014’te Evrim Pınar Güzel’in kliniğine hasta olarak geldi. Erzan’ın seansları süresince ikili samimi oldu, tatile gidecek kadar yakınlaştılar.