Fareleri kaçırmak uğruna binayı ateşe veriyorlardı
Tokat'ın Bedestenlioğlu Mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşayan 2 kadın, çatıdaki fareleri kaçırmak amacıyla ispirto ve kükürt yaktı.
Kükürtün üzerine ispirto döküp yakılmasıyla çıkan duman tüm binayı sarmasıyla panikleyen apartman sakinleri, nefes almakta zorlanarak panikle balkonlara çıktı. Durumun 112’ye bildirilmesi üzerine olay yerine polis, Tokat Belediyesi İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
DUMANDAN ETKİLENEN 4 KİŞİ HASTANELİK OLDU
İçeride mahsur kalan vatandaşlar itfaiye merdiveniyle kurtarıldı. Dumandan etkilenen 4 kişi kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken; sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Fareleri kaçırmak için kükürt ve ispirtoyla duman çıkaran iki kadın ise polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:DHA