Falyalı cinayeti: Kıbrıs polisi 2 zanlının Türkiye'den gittiğini kaydetti

Falyalı cinayeti: Kıbrıs polisi 2 zanlının Türkiye'den gittiğini kaydetti
Gazeteci Begümhan Aydoğan, Halil Falyalı cinayetiyle ilgili KKTC'deki songelişmeleri aktardı. Aydoğan, "Polis, zanlılardan V.S. ve M.Ç.’in ülkeye yasadışı yollardan tekneyle Alanya üzerinden geldiklerini kaydetti. Zanlılar ifadelerinde kaldıkları evi Mustafa Söylemez'in temin ettiğini söyledi" dedi.

Gazeteci Begümhan Aydoğan, Halil Falyalı cinayeti ile ilgili son gelişmeleri sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştı.

Aydoğan paylaşımında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Falyalı cinayeti ile ilgili 4 kişinin daha tutukluluk istemiyle mahkemeye çıkartıldığını duyurdu.

Aydoğan ayrıca, KKTC polisinin 2 zanlının ülkeye yasadışı yollardan tekneyle Alanya üzerinden geldiklerini kaydettiğini belirtti.

Aydoğan'ın paylaşımları şöyle:

"KKTC'de 4 kişi daha tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlılardan V.S. ve M.Ç.’in ülkeye yasadışı yollardan tekneyle Alanya üzerinden geldiklerini kaydetti. Zanlılar ifadelerinde kaldıkları evi Mustafa Söylemez'in temin ettiğini söyledi. Evde yapılan aramada küvete gizlenmiş silah bulundu. Toplam gözaltı sayısı ise 6'ye yükselmiş oldu"