Facianın Eşiğinden Döndü: Oturdu Bekledi!

Kemerburgaz orman yolunda faciaya ramak kalmıştı... Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak ormanlık alana savrularak sıkıştı. Sıkıştığı yerden çıkan sürücü ters dönen otomobilin üzerine oturdu, yardım bekledi.

Kemerburgaz orman yolunda Mustafa Oğuz kullandığı otomobille seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil takla atarak ormanlık alana uçtu.

Sürücü Mustafa Oğuz, otomobilden kendi imkanı ile çıktı. Ters dönen otomobilinin üzerine çıkarak oturan Oğuz yardım bekledi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

ARACIN ÜSTÜNDE OTURDU BEKLEDİ

Kaza yapan otomobilin sürücüsü Mustafa Oğuz, "Önümde araba da vardı, o kadar da süratli değildim ama araba bir kaydı direksiyon hakimiyetini kaybettim oradan aşağıya düştüm. Kendi imkanlarımla çıktım. Herhangi bir yaralama durumum yok çok şükür" dedi.

81721.jpg

Mehmet Hasar ise, "Bu yönde gelirken yer ıslaktı herhalde arkadaş direksiyon hakimiyetini kaybetti, şarampole yuvarlandı. Biz iki dakika sonra geldik, arkadaş araçtan çıkmış üstünde oturuyordu. Biz de yardımcı olmaya çalıştık. Ekip geldi onlara bıraktık" şeklinde konuştu.