Fabrika yangını yürekleri ağza getirdi! 6 saatin ardından kontrol altında

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan ve daha önce boşaltılmış olan fabrikada yangın çıktı. Alevleri itfaiye ekiplerinin yaklaşık 6 saat süren yoğun müdahalelerinin ardından kontrol altına alındı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Gazi Caddesi’nde bulunan boş bir fabrikada yangın çıktı. Önceleri kuruyemiş ve bakliyat paketleme tesisi olduğu bildirilen 2 katlı boş fabrikada çıkan yangını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Karton ve ahşap paletlerden yükselen siyah dumanlar bütün gökyüzünü kaplarken çevredeki ilçelerden takviye itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

istanbul-esenyurtta-bos-fabrikadaki-853879-253232.jpg

6 SAATLİK MÜDAHALENİN ARDINDAN SÖNDÜRÜLDÜ!

Alevlerin çevrede bulunan diğer işyerlerine sıçramaması amacıyla mücadele eden ekipler, yangını yaklaşık 6 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına aldı. Çıkan yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

istanbul-esenyurtta-bos-fabrikadaki-853883-253232.jpg

istanbul-esenyurtta-bos-fabrikadaki-853882-253232.jpg

Kaynak:DHA