Eşini öldürüp intihar eden hakim için HSK'dan taziye mesajı

Eşini öldürüp intihar eden hakim için HSK'dan taziye mesajı
Ankara'da önce evli olduğu ve kendisi gibi hukukçu olan İlksen Tüzün'ü öldüren hakim Serkan Tüzün daha sonra intihar etmişti. HSK, Serkan Tüzün için taziye mesajı yayınladı.

Dün akşam Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olan Hakim Serkan Tüzün evli olduğu kadını öldürdü.

Sabaha karşı 3 çocuklarının da bulunduğu evde eşi İlksen Tüzün'e ateş eden Serkan Tüzün daha sonra kendini de öldürdü. Komşularının haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Tüzün çiftinin öldüğü belirlendi. Çiftin cesetleri, polisin yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

İlksen Tüzün de hukukçuydu

İlksen Tüzün de hukukçuydu ve hakimlik sınavlarına hazırlanıyordu. Serkan Tüzün ise daha önce Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nda tetkik hakim olarak görev yapıyordu. Daha sonra ise Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olan Serkan Tüzün, geçmişte Alperen Ocakları Genel Başkanı da olmuştu.

HSK'dan Serkan Tüzün için taziye mesajı

Hakimler ve Savcılar Kurulu'ndan (HSK) Serkan Tüzün için taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajında "Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün'ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

whatsapp-image-2022-10-03-at-17-29-50.jpeg

Kaynak:halktv.com.tr