Esnaftan Akşener'e: Daha da kötüye gideceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve 'Yeni Hayat' mağazasının açılışına katıldı. Akşener açılışın ardından esnafı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve sığınmaevlerindeki kadınların el emeği ürünlerinin satılacağı “Yeni Hayat” hediyelik eşya mağazasının açılışını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sığınma evlerinde yaşayan kadınların el emeği ürünlerinin satışı için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıhhiye Zafer Çarşı'nda yapılan “Yeni Hayat” hediyelik eşya mağazasının açılışını yaptı. Akşener’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş eşlik etti.

Akşener, el yapımı bez çantalar, bebek ve çocuk kıyafetleri, takılar, süs eşyaları gibi ürünlerin satıldığı mağazada alışveriş yaptı.

'Hiç iyi değil başkanım'

Akşener, açılış sonrası çarşı esnafını da ziyaret etti. Bir kitapçıya “İşleriniz nasıl” sorusunu yönelten Akşener, “Hiç iyi değil başkanım, çok kötü. Son iki, üç yılda evimizi sattık. Hiç iç açıcı değil, daha da kötüye gideceğiz. Arabamız vardı o gitti, ülke de gidecek hayırlısı” yanıtını aldı.

Gün içerisinde kaç müşteri geldiğini soran Akşener’e esnaf; “20 lira siftahım var başkanım. Bu saat yine erken. Saat 2’ye kadar (14.00’a kadar) yapamıyoruz” dedi.

'Birbirimize şans getirelim'

Akşener, kitapçıdan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” eserini satın aldı. Akşener, kitabı hediye etmek isteyen esnafa; “Benim param geçsin size, birbirimize şans getirelim. Ben emekli maaşımla alıyorum, iyi geliyor” diye konuştu.

Kaynak:ANKA