'Eskiden iletişim yapardık, şimdi propaganda'

'Eskiden iletişim yapardık, şimdi propaganda'
Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın yazdığı ''İletişim yerine propaganda gelince'' başlıklı yazısında, AKP içerisindeki üst düzey bir yöneticinin, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu zamanında önemsemediklerini belirttiğini söyledi.

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın yazdığı ''İletişim yerine propaganda gelince'' başlıklı yazısında, AKP içerisindeki üst düzey bir yöneticinin, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu zamanında önemsemediklerini belirttiğini söylerken, ''Kamuoyunun aklında 'çelişki yaratan seri açıklamalarla' durumu çok daha karmaşık bir hale getirdiklerini ve sonunda buna nokta koyma işinin Cumhurbaşkanı’na kaldığı'' denildiği söyledi. 

Sarıkaya yazısında ayrıca AKP'li yöneticiler arasında konuşalan başka bir konuya değinerek, ''Gündem belirleme, çerçeveleme ve kitlelerin rızasını imal edip, gündeme taşıdığı olayların peşinden sürükleme gücünü en iyi kullanan partiler arasındaydı. Ancak son dönem, özellikle de yerel seçim öncesinden bu yana aynı etkiyi yarattığını söylemek oldukça zor. Bunu AK Parti’nin en önde gelen isimleri de dile getiriyor'' dedi.

Daha önce de yine AK Parti yöneticisinin, “Elimizle tanıtımını ve reklamını yaptık” dediği, CHP’nin broşürü konusunda da benzer sürece tanıklık edildiğini belirten Sarıkaya yazısını, ''Şimdi o konuda CHP lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri hakkındaki gelen fezleke çevresinde aynı konu daha çok konuşulur hale getiriliyor. Görmeyen varsa da görmesi sağlanıyor. Takip edilenken, takip eden olması da başka bir durum…'' diyerek sonlandırdı.