AKP'li vekilin yalanı sosyal medyada patladı

AKP'li vekilin yalanı sosyal medyada patladı
AKP'li Fatma Betül Sayan sosyal medya hesabından İstanbul'da yoğun kar yağışı yaşanırken İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir restoranda olduğunu iddia etti.

Fatma Betül Sayan paylaşımında "İBB başkanlığı öncelikle sorumluluk sahibi olmayı gerektirir. Kadınlar, yaşlılar, bebekler yollarda aç, susuz kalmışken balık keyfi yaparak belediye başkanlığı yapılmaz" dedi.

Fatma Betül Sayan'ın çok sayıda tepki gelirken, Ekrem İmamoğlu'nun gece geç saatlere kadar İBB ekipleriyle olması da dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu’nun dün akşam balıkçıda olduğu haberini yayan Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Derya Bektaş, tepkilerin ardından Twitter hesabını kapattı.
imamoglu-yalani.jpg

Oysa dün akşam İmamoğlu AKOM'da açıklama yapıyordu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam AKOM'a giderek açıklamalarda bulundu.

imamoglu-akom.jpg

"Zor bir akşam geçiyor, bunun farkındayız" diyen İmamoğlu, İstanbul genelinde yoğun bir kar yağışı gözlenmekte olduğunu aktararak "İstanbul'un batı aksında, yani yeni İstanbul Havalimanı'yla başlayan, özellikle Arnavutköy, Büyükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü üzerinden devam eden bir hatta yoğunlaşan bir fırtınalı kar yağışı var" diyen İmamoğlu, "Şu an itibariyle, yaklaşık 4-5 saattir yoğun bir kar yağışı içerisinde sürüyor. Yoğunlaştığımız yetki alanlarımız var. Özellikle D100 karayolu diye tariflediğimiz, aslında E-5 karayolu diye de bilinen, Avcılar'ın, Beylikdüzü'nün içinden geçen Büyükçekmece'ye doğru devam eden bu hatta yoğun bir sıkışma yaşanıyor. Kar yağışı da etkisini devam ettiriyor. Şu anda orada Esenyurt ve Beylikdüzü Belediye Başkanlıklarıyla yaptığımız görüşmede, kar kalınlığının 50 santimi aştığını ifade ediyorlar" diye konuştu.