Eşini Dövdü Kaçtı Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandı!

Küçükçekmece'de boşanmak isteyen bir kadın, eşi tarafından iş yerinde darbedildi. Elinde bıçakla iş yerine gelen Bilal Özkan'ın eşine saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kadının şikayeti üzerine Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Bilal Özkan, Bakırköy'de bir kıraathanede okey oynarken gözaltına alındı.

Küçükçekmece Sefaköy'de 12 Temmuz günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, 19 yıllık evli olan Mihriban Özkan, eşinin kötü alışkanlıklarından dolayı boşanmak istedi. Bunun üzerine eşi Bilal Özkan evi terk etti. Daha sonra eşi ve çocuklarına tehdit mesajları atan Bilal Özkan'dan, Mihriban Özkan şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bunu duyan ve çıldıran Bilal Özkan, eşinin çalıştığı işyerini bastı. Elinde bıçakla ölüm tehditleriyle genç kadına saldıran Özkan, yakaladığı eşini tekme ve yumruklarla darp etmeye başladı.

adsiz-tasarim-2024-07-16t101155-310.jpg

KÜÇÜKÇEKMECE POLİSİ YAKALADI

Çevre esnafın sesleri duyması üzerine dükkana gelmesinin ardından Bilal Özkan olay yerinden kaçtı. Mihriban Özkan ise Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Görüntüleri izleyen Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri Özkan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

whatsapp-image-2024-07-16-at-10-10-32.jpeg

KIRAATHANEDE OKEY OYNARKEN YAKALANDI

Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri Bilal Özkan'ın Bakırköy Şenlikköy'de bir kıraathanede olduğunu belirledi. Dün akşam kıraathaneye giderek okey masasında oyun oynayan Bilal Özkan'ı gözaltına aldı. İfadesinin ardından Özkan adliyeye sevk edildi.