'Eşime Sarkıntılık Yapıyor' Dedi Yeğenini Öldürdü

'Eşime Sarkıntılık Yapıyor' Dedi Yeğenini Öldürdü
Adana'da eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği yeğeni Batuhan Bulut'u tabancayla öldüren Ahmet Aslan'ın müebbet hapsi istendi.

Adana Karataş ilçesinde hayvancılık yapan Ahmet Aslan boşandığı ama ailesinin araya girmesiyle tekrardan beraber yaşamaya başladığı eşi C.S'ye sarkıntılık yaptığını iddia ettiği Batuhan Bulut'u öldürdü.

Tutuklanan Ahmet Aslan hakkında "kasten öldürme" suçunu işlediği iddiasıyla açılan dava görülmeye başlandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada savcı, Aslan hakkında müebbet hapis cezası istedi.

CİNAYET ANINI ANLATTI

Sanık Ahmet Aslan cinayet anını saniye saniye aktardı:

"Akşam saat 22.00'de dış kapının açıldığını duydum. Bahçe avlusunda Batuhan ile kardeşi vardı. 'Ne geziyorsunuz burada?' diye sordum. Batuhan bana, 'Sen C.'den boşanmadın mı? Evde zorla mı tutuyorsun? Bırak ben götüreceğim' dedi. Ben de 'Kimseyi zorla tutmuyorum. 3 çocuğumun annesi gidin buradan' dedim. Bu lafım üzerine Batuhan kardeşine 'Git silahını al gel' dedi. O sırada aramızda 20-30 metre vardı. Batuhan bana doğru ateş etti, ben de canımı kurtarmak için kendisine doğru ateş ettim. Yere düştü. Yanına gittim, silah elindeydi 1-2 el daha ateş ettim. Evlerine gidip, ‘Batuhan vuruldu’ diye haber verdim. Öldürmeye niyetim yoktu. Eğer öldürmeye niyetim olsaydı daha önce yapardım"

EŞİ DE DOĞRULADI

Mahkemede tanık olarak dinlenen C.S. yeğenin sarkıntılık iddiasını doğruladı.

"Batuhan yanıma gelip, 'Yenge ben birine aşık oldum. Sana karşı hislerim var. T.S.'yi de sana yaklaşmak için söyledim' dedi. Kendisini tersledim. Eşim tarladaydı. Batuhan içeri girip bana sarkıntılık yapmaya başladı. Bağırmak istedim, 'Bağırma kimse yok' dedi. Tacizde bulundu. 'Senin için her şeyi göze aldım' dedi. Kendisini itekleyerek kapıdan dışarı çıkarttım. Kapıyı da içeriden kilitledim. Kapıyı tıklattı açmadım. Bana, 'Seni asla bırakmayacağım, dayımdan boşan' dedi. Kendisine cevap vermedim."

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Ahmet Aslan'ın tutukluluğunun devamına karar verip duruşmayı müştekilerin ve dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi için erteledi.

Kaynak:DHA