Esenyurt'ta Suikast Girişimi! Kasklı Şüpheli Kaçtı

Esenyurt'ta 27 Haziran Perşembe günü akşam saatlerinde silahlı saldırı yaşandı. Motosiklet kasklı bir şüpheli, husumetli olduğu kişinin oto galerisine geldi. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırıda can kaybı yaşanmadı. Polis, şüpheliyi arıyor.

Esenyurt'ta bir oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı motosiklet kasklı bir şüpheli gerçekleştirdi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

27 Haziran Perşembe akşamı Esenyurt Turgut Özal Mahallesi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Motosiklet kasklı şüpheli, aralarında husumet olan kişiyi oto galeride görünce ateş açtı. Şüphelinin tabancasından çıkan kurşunlar bir otomobile isabet etti.

ŞÜPHELİ KAÇTI

Çevredekiler silah sesleri üzerine polise haber verdi. Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı. Saldırgan olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Silahlı saldırı sırasında iş yeri çalışanlarının panik yaşadığı görüldü. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin peşine düştü. Saldırıda can kaybı veya yaralanma olmadı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek soruşturma başlattı. Şüphelinin kimliği ve yeri tespit edilmeye çalışılıyor. Saldırının nedeni 'alacak verecek' meselesi olarak belirtildi.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Olay anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar da olayı doğruladı. Polis, şüphelinin peşine düştü ve geniş çaplı bir arama başlattı.

Kaynak:DHA