Ersin Düzen televizyonlara geri döndü: İşte yeni adresi

Ersin Düzen televizyonlara geri döndü: İşte yeni adresi
Spor gazeteciliğinin tanınan simalarından olan Ersin Düzen'in yeni kanalı belli oldu. Ersin Düzen Kimdir? Ersin Düzen Nereli? Esin Düzen Kaç Yaşında? Ersin Düzen Hangi Kanala geçti? işte detaylar...

TRT Spor'da sunduğu "Stadyum" programıyla hafızalara kazınan Ersin Düzen'in yeni adresi belli oldu. Düzen, Gülseven Medya Grubu'nda spor yayınları koordinatörü olarak görev yapacak.

Deneyimli ismin öncülüğünde spor haberleri ve futbol programlarında yenilikler yapmayı planlayan tv100, son hamlesi ile dikkat çekti.

6fcf90ff-7a63-414e-9c1b-38ff9630b2f9-bj0effcr.jpg

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

Ersin Düzen, 2 Haziran 1975 tarihinde Zonguldak'ta doğdu.

İlk olarak 1997 yılında İstanbul'daki Star TV'de yayınlanan Süper Frikik isimli spor ve magazin programını sunan Ersin Düzen, Daha sonra Bi-Daha, Televole ve Telegol gbi programların sunuculuğunu yaptı ve bu sırada Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı.

Ersin Düzen daha sonra 1998-1999 yılında Star TV'de yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide oyunculuk deneyimi kazandı. Ardından ATV'ye transfer oldu ve Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le beraber Santra isimli programda yer aldı. Yine aynı kanalda Türkiye millî futbol takımının maçlarını sunarken, Kanal 1'de de 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

Ersin Düzen, 2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başlamasının ardından aynı dönemde pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını yorumladı. Salı günleri de NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumlayan Düzen, Haftaiçi Spor Gecesi isimli programı sundu.

2011 yılının Ocak ayında TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum isimli programı sundu. Ersin Düzen, TRT 1'de ekranlarının sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'da konuk oyuncu olarak rol aldı. 2015 yılında ''Bak Hele Bak'' isimli komedi programında konuk oyuncu olarak yer aldı. TRT 1'de her gün yayınlanan İyi Şeyler isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

TRT1 ve TRT Spor'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırladı ve bu programın moderatörlüğünü yaptı.

Düzen son olarak Vole adlı YouTube kanalında çeşitli programlar sunuyordu.

Etiketler :