Eren Erdem 'Saray'a giden CHP'li' iddiasına ilişkin konuştu: Yüreğim yanıyor

Eren Erdem 'Saray'a giden CHP'li' iddiasına ilişkin konuştu: Yüreğim yanıyor
Eren Erdem, Ayşenur Arslan moderatörlüğündeki Medya Mahallesi programında, Saray'a giden CHP'li iddiasına ilişkin konuştu.

CHP PM üyesi Eren Erdem Halktv'de Saray'a giden CHP'li iddiasına ilişkin konuştu.

Erdem, "Bu operasyon CHP'ye yapılmaktadır. Operasyonun merkezinde bütün parti kamuoyu vardır. Bunun içinde Muharrem İnce de vardır.

Parti kamuoyuna mesaj vermek isterim, CHP bütün kadrolarına sahip çıkmalıdır. Süreç, kimsenin zarar görmeyeceği şekilde yürütülmelidir. CHP bu kumpası bertaraf edecektir. Bu tartışmanın kurgulandığı yerin Saray olduğu açıktır.
Talat Atilla ile daha önce mecliste Atatürk resmi indirme üzerinden bir tartışma yaşanmıştı, o süreçte de parti içinde ciddi tartışmalarımız oldu, belli oranda yara aldık. Bu işte partinin yara almaması için birleştirici bir yaklaşım ortaya koyulmalıdır. Talat Atilla'ya suç duyurusunda bulunulup, derhal bir dava açılmalıdır, hiç kimsenin böyle bir yerden tartışma yaratmaya hakkı yoktur. Bu dava da arkasında duracağımız bir dava olmalıdır.

CHP'nin kadroları, yönetimi var, bu tartışmalar oralarda yapılmalıdır, bu iç mesele olarak algılanmalıdır.

Talat Atilla gibi bir meczubun Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştırmasına izin verilmemelidir.

Ben bu partinin iktidarı için mücadale ettim, çıktıktan sonra bu tabloyla karşılaştığım için yüreğim yanıyor" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :