Erdoğan'ın linç videosunu izletmesinin ardından yandaş yazarın şirazesi kaydı: Kılıçdaroğlu intihar saldırıları yapıyor

Erdoğan'ın linç videosunu izletmesinin ardından yandaş yazarın şirazesi kaydı: Kılıçdaroğlu intihar saldırıları yapıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında linç görüntüleriyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almasının ardından yandaş yazar İbrahim Karagül’den dikkat çeken bir yazı geldi. Yazısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ağır ifadeler kullanan Karagül, "Kılıçdaroğlu bütün ülkeye 'intihar' saldırıları yapıyor" dedi.

Yazısında, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ağır ifadeler kullanan Karagül, “Kılıçdaroğlu siyaset yapmıyor. Devletle, milletle, ülke ile oyun oynuyor. Siyasetin çerçevesinin çok dışında milli güvenlik ve hassasiyetlere saldırıyor. Ve bunu aralıksız yapıyor” dedi.

'İntihar saldırıları yapıyor'

“-Muhalefete ‘patron’ geliyor. ‘Elçi krizi’ daha büyüyecek. -Siyasi cinayet, terör, darbe.. Kılıçdaroğlu bütün ülkeye ‘intihar’ saldırıları yapıyor!” başlığını kullanan Karagül, “Kılıçdaroğlu’na dikkat edin" ifadesini kullandı.

“Elçilerin “operasyon” girişimi ile siyasi muhalefetin ajandasının birebir örtüşmesi en çok üzerinde durulması gereken konudur. Ve acil, vahim bir durumdur” ifadesini kullanan Karagül, Türkiye muhalefeti ile ABD çevrelerinden verilen mesajların şaşırtıcı bir ortak dile dönüştüğünü savundu.

'Olağanüstülük arıyor'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, açıktan Türkiye’nin kutsallarına, siyasi genetiğine saldırdığını iddia eden Karagül, "2023 öncesi, “siyaset dışı bir olağanüstülük” arayışı bu" dedi.

'Yeni operasyonu sahaya sürdü'

Yazısında "Siyasi cinayetler. delirmiş bu adam. Tehlike yakınında. Onu bile görmüyor" ara başlığını kullanan Karagül, Kılıçdaroğlu'na 'Yeni operasyonu sahaya sürdü' suçlamasında bulundu. Karagül, şunları yazdı:

“Siyasi cinayetler işlenebilir” gibi sorumsuz açıklamalarına dün yenisini ekledi. Kendisine saldırı olacağını ve bunun Cumhurbaşkanı ile bağlantılı olduğunu ima eden kontrolsüz ve çok tehlikeli bir oyunu, “yeni operasyonu” sahaya sürdü.

'Niye bu kadar çılgınca tahriklere girişir?'

Kılıçdaroğlu'na yönelik suçlamalarına devam eden Karagül, "Niye bu kadar çılgınca tahriklere girişir? Seçim kazanmak için mi? Cumhurbaşkanı olmak için mi? Siyasi kazanç için mi?" diye sorarak şöyle devam etti:

'Tehlike en yakınında'

"Oysa, siyasi geleceğini sonlandıracak rakip, tehlike en yakınında. İttifak halkasında, partisi içinde, belediye başkanlarında. Sadece Ekrem İmamoğlu’nun bugünlere gelişine baksa, yazılan senaryoda kendisine sadece figüran rolü verildiğini görecektir.

Meselenin sadece bu olmadığı açık. Bu yüzden de işi daha da tahrik edeceği ortada."

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salı günü partisinin grup toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk'ta şehit cenazesinde düzenlenen linç görüntülerini izletmişti. Bu görüntülerin ekrana geldiği sırada seslendirmede 'Ders almıyor' ifadesi kullanılmıştı.