Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüleri paylaşmıştı... Mustafa Varank ile Hüseyin Baş arasında 'komik' polemiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülere BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan "komik" yorumu geldi. Milletvekili Mustafa Varank, Baş'a yanıt verdi.

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basketbol oynadığı anları paylaşması gündem oldu.

ekran-alintisi-001.png

Baş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor.”

ekran-alintisi1.png

Varank, Baş'ın bu paylaşımına, BTP'nin kurucusu ve Baş'ın babası Haydar Baş üzerinden yanıt verdi.

Varank şu ifadeleri kullandı: :
“Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek."

ekran-alintisi3.png

Görüntülerde Varank ve Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, AKP İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan da bulunuyordu.